Te huur:

Sfeervol, ruim en comfortabel appartement op toplokatie in de binnenstad van Utrecht.

 

English version

 

Dit huis is ook te koop:

Te huur een gestoffeerd en grotendeels gemeubileerd appartement van ong. 120 m2 op toplocatie in het gewilde Museumkwartier.

Het pand betreft het bovenhuis (1e en 2e verdieping) van het bijna 9 meter brede pand. Het huis heeft een karakteristieke sfeer en verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

 

 

De woning bestaat uit 7 kamers: 3 kamers en aparte keuken op de 1e verdieping, en twee slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping.
De woning wordt verhuurd inclusief stoffering en meubilair, een ingerichte keuken, inclusief GEB en water, en inclusief TV en internet.

1e verdieping: zeer lichte woonkamer en TV kamer/bibliotheek ensuite (met 3 meter hoge schuifdeuren), eetkamer met glas-in-lood schuifdeuren. Keuken met apparatuur: inbouw oven/grill, vaatwasser, magnetron, koelkast, diepvries. Er is een groot balkonterras van 2.5 x 9 meter aan de achterzijde met terrasdeuren vanuit de kamer.

2e verdieping: twee slaapkamers (waarvan één zeer grote), luxe badkamer met ligbad en aparte douche, elektrische vloerverwarming, apart toilet

Kabel-TV/radio is aanwezig op alle verdiepingen, en er is draadloos breedband internet.

De interessante binnenstad van Utrecht is direct ‘om de hoek’. Het beroemde ‘Springhaver Café – Theater’, het ‘Wed’ met z’n vele studentencafé’s, vele (werf-) restaurants en terrasjes, winkels, musea en kerken: alles is binnen 5 minuten loopafstand.

Aantrekkelijk is de stilte: er is nauwelijks verkeer in de straat en aan de achterzijde hoort u de vogels in een grote binnenstadstuin waar het balkon op uitkijkt.

Dit huis is ideaal door z’n ligging, de sfeer, luxe, en rust (bovenhuis). Geen vreemde kan achterom. Het station is slechts 10 minuten lopen verwijderd.

De ruime keuken (merk Bruynzeel) is voorzien van alle moderne gemakken. Glas-in-lood schuifdeuren verbinden de keuken met de eetkamer.
TV kamer met 14 meter massief houten bibiotheekkastplanken tot het 3m hoog plafond, telefoon, kabel TV. Openslaande deuren naar het balkonterras.
Luxe badkamer met ligbad, aparte douche (rechts) en elektrische vloerverwarming. Apart toilet ernaast.

 

Priis: € 1595,- per maand, exclusief gas, licht en water, en inclusief kabel TV/radio en breedband wireless internet.

 

Adres: Haverstraat 9, 3511 NA Utrecht.
Beschikbaar:

Huur periode: 3 maanden, langer mogelijk in overleg.

Locatie: zie Google Maps.

Inlichtingen: Bart M. ter Haar Romeny

    Email: Bart.terHaarRomeny@gmail.com

    Tel.: +31-6-24235693 (mobiel).


 

Meer foto's:

 

Glas in lood schuifdeuren tussen de keuken en de eetkamer.

De hoge plafonds, ook in de slaapkamers, geven veel ruimte. De grote slaapkamer (6x3,5m) heeft een groot Velux dakraam met uitzicht op de Domtoren.
Bovenhuis met de twee dakkapellen.
Alle kamers zijn doorverbonden, en 3 m hoog. Hier de doorgang naar de eetkamer.
Utrecht's Museum kwartier:
20 meter van het huis; directe toegang tot de werven van de Oudegracht en het winkelgebied van de oude binnenstad.
Utrecht heeft vele culturele evenementen en festivals in de binnenstad, letterlijk om de hoek. Hier wordt een openlucht opera gezongen gedurende het jaarlijkse 'Festival aan de Werf'.

'Het Wed', met cafeetjes en restaurants, is vlak bij, evenals het Academie gebouw van de Utrechtse Universiteit en het Stadhuis.

Vloersteen met nr. 9 voor de voordeur.
 

Klik op de kaart hieronder voor een grotere (en printbare) versie (pdf):


Utrecht, 10 juni 2010